Termeni si conditii

 

CONDITII PENTRU ACHIZITIONAREA DE PRODUSE SI SERVICII, COMERCIALIZATE/PRESTATE DE  SC ATEMPORA LEAD SRL prin bubumic.ro 

 

Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice in vederea achizitionarii de produse si servicii, comercializate/prestate de SC ATEMPORA LEAD SRL  Folosirea acestui site implica acceptarea conditiilor propuse de S.C. Atempora Lead SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Ardeleni 24 et 1 ap 5, sector 2, adresa de e-mail : atempora.lead[at]gmail.com cu cod de inregistrare in scopuri de TVA RO 31284077 asa cum sunt descrise mai jos.

Un singur click in casuta denumita “ Sunt de acord cu termenii si condtiile de mai sus”  are valoare contractuala între SC Atempora Lead SRL si dumneavoatra (denumit in continuare “Client”) Client si va asumati, toate drepturile si obligatiile ce decurg din prevederile Contractului pentru Servicii Bubumic.ro, Clauze Contractuale Principale, din prevederile Contractului pentru Servicii Bubumic.ro - Termeni si Conditii Generale 

 

1. INFORMATII PERSONALE 

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "date personale".

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC ATEMPORA LEAD SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

2. SECURITATEA DATELOR PERSONALE 

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre  SC ATEMPORA LEAD SRL pentru a va confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare .

 Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC ATEMPORA LEAD SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre Cclient si SC ATEMPORA LEAD SRL

 Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

SC ATEMPORA LEAD SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra la adresa de e-mail: contact[at]bubumic.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC ATEMPORA LEAD SRL respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 

a. dreptul de a cere SC ATEMPORA LEAD SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

 

b. dreptul de a cere SC ATEMPORA LEAD SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

 

c. dreptul de a cere SC ATEMPORA LEAD SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

 

d. dreptul de a cere SC ATEMPORA LEAD SRL inceteze expedierea de mesaje promotionale.Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@bubumic.ro

 

e. consumatorul are dreptul sa notifice in scris la adresa retur[at]bubumic.ro comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, în termen de 14 zile lucrãtoare de la incheierea contractului. 

 

f. in cazul platilor efectuate cu cardul, produsele de pe acest site web sunt comercializate prin intermediul solutiilor de plata online oferite de WIRECARD. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

 

Wirecard garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele  SC ATEMPORA LEAD SRL  sau pe serverele GECAD EPAYMENT.

 In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.bubumic.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITEULwww.bubumic.ro , VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

3. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR 

Pentru a beneficia de servicii oferite de acest site precum si pentru achizitionarea produselor oferite de acesta, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site).

Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a “Conditiilor privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

Prin inregistrarea ca utilizator al Magazinului Online Bubumic.Ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al acestui site Va rugam sa accesati pagina in care va sunt prezentate in sectiunea Intrebari Frecvente pentru a va informa cu privire la informatiile colectate si cu privire la

modul in care sunt folosite acestea.

 

4. PROCEDURA DE CUMPARARE 

Pentru a efectua o comanda prin intermediul Site-ului www.bubumic.ro este necesar sa completati formularul de comanda cu o adresa de livrare completa, o adresa  de e-mail valida si un numar de telefon disponibil pentru a putea fi contactat in vederea livrarii. Site-ul va ofera posibilitatea de a efectua comenzi ca vizitator si totodata ca detinator de cont (contul se poate deschide in mod gratuit). In acest ultim caz veti putea dispune de informatii referitoare la istoricul tranzactiilor dvs. la comanda pe care o plasati. Recomandam ca orice cumparator de pe site sa isi deschida un cont si pentru a facilita efectuarea unor posibile achizitii viitoare.

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare este necesara:

 

 • efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului prin credit/ debit card sau ordin de plata/trasfer bancar.

 

Inainte de onorarea comenzilor SC ATEMPORA LEAD SRL isi rezerva dreptul de a valida comenzile prin contactarea telefonica a clientilor.

Prin lansarea unei comenzi electronice sunteti de acord cu forma de comunicare prin email prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

 

5. UTILIZAREA GIFT CARD-ULUI

Gift Card-ul este un card valoric in LEI pe care il puteti achizitiona de pe site-ul nostru pentru a-l oferi cadou. Persoanele carora le-a fost oferit un Gift Card pot achizitiona produsele comercializate de noi in valoarea pe care acesta o are.

 • Fiecarui Gift Card ii este atribuit un cod unic. Odata ce v-ati autentificat cu e-mailul si parola de user, ati pus produsele in cos si doriti sa incheiati comanda, trebuie sa completati spatiul atribuit codului promotional cu cel inscriptonat pe Gift Card-ul dumneavoastra. Urmatorul pas pentru a incheia comanda este sa bifati optiunea "Plata la livrare" sau "Plata cu cardul" din campul "Modalitati de plata". Daca valoarea produselor achizitionate este mai mica sau egala cu suma inscrisa pe Gift Card, dumneavoastra NU trebuie sa platiti nimic si trebuie sa bifati "Plata la livrare". Este o simpla formalitate si NU VETI PLATI NIMIC. In schimb, daca suma totala o depaseste pe cea atribuita Gift Card-ului, diferenta poate fi platita in functie de preferinta dumneavoastra: Plata la livrare ( ramburs) sau Plata cu cardul.

 

 • Gift Card-ul este un produs, prin urmare poate fi achizitionat de pe site-ul nostru in sectiunea produse BAIETI/FETE la subcategoria numita Gift Cards.

 • Perioada de valabilitate a Gift Card-urilor este de 12 luni de la data achizitionarii lor.

 • Gift Card-ul BUBUmic este nominal. Odata ce v-ati autentificat ca user si ati plasat prima comanda folosind codul de pe Gift Card, acesta nu mai poate fi folosit de catre o alta persoana.

 • Gift Card-ul nu este rambursabil.

 • Codul de pe Gift Card nu poate fi folosit in acelasi timp cu alte coduri de reducere.

 • Daca in urma unei achizitii cu Gift Card-ul doriti sa returnati produsele se aplica aceiasi termeni si conditii de la "Returnarea produselor" numai ca rambursarea contravalorii produselor va returnata in contul de Gift Card si NU in numerar sau transferabil in contul bancar.

 

6. PRETURI 

Preturile prezentate includ TVA (19%)

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Preturile produselor din magazinul online Bubumic.ro  sunt valabile pentru saptamana calendaristica in curs, rezervandu-ne dreptul de a modifica pretul produselor si serviciilor fara o notificareprealabila a Clientului..

 Oferta de produse este valabila in limita stocului disponibil.

 

7. LIVRAREA PRODUSELOR 

 Inainte de onorarea comenzilor SC ATEMPORA LEAD SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea acestora prin contactarea telefonica a clientilor.

 Livrarea produselor se va face oriunde in Romania sau in alte state la cererea clientilor. Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda.

Livrarea se va efectua in maxim 5 zile lucratoare de la data validarii telefonice a comenzii sau a plasarii comenzii pe site; la livrare este necesara semnatura de primire si verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu este acceptata.

 Intarzierea sau anularea livrarii produselor comandate pot avea loc din motive independente de SC ATEMPORA LEAD SRL care includ: forta majora, actiuni guvernamentale razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

 Suportarea consturilor ce privesc returnarea comenzii, in situatiile in care clientul nu este gasit acasa, dupa ce curierul s-a prezentat de doua ori la acesta cu coletul comandat, este in sarcina clientului.

 

 8. RETURNAREA PRODUSELOR / DREPT DE RETRAGERE

8.1. Drepturile si obligatiile consumatorul

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris la adresa retur[at]bubumic.ro comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati sau despagubiri si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

 • De a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat pe cheltuiala dumneavoastra.

 • De a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat in termen de 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere.

 • Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Pentru returul produsului, clientul trebuie sa trimita, de pe adresa de email cu care s-a inregistrat pe acest site un email catre adresa contact[at]bubumic.ro ce trebuie sa contina cererea explicita de retur, datele de identificare ale clientului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al clientului in care se doreste returnarea banilor si sucursala la care este deschis contul.

8.2. Drepturile si obligatiile magazinului www.bubumic.ro

Cererea de retur va fi procesata de catre SC ATEMPORA LEAD SRL in termen de 7 zile lucratoare iar rambursarea sumelor, inclusiv costurile de livrare se va face in termen de 14 de zile calendaristice de la informarea retragerii prin aceeasi metoda prin aceeasi metoda prin care au fost efectuate. Exceptii:

 • Modalitatea de plata poate fi schimbata daca si consumatorul este de acord

 • Daca s-a folosit alta livrare decat cea standard nu mai trebuie rambursata

 • Magazinul www.bubumic.ro poate amana rambursarea pana primeste confirmarea ca au fost trimise produsele sau le-a primit.

 • Daca in urma unei achizitii cu Gift Card-ul doriti sa returnati produsele se aplica aceiasi termeni si conditii de la "Returnarea produselor" numai ca rambursarea contravalorii produselor va returnata in contul de Gift Card si NU in numerar sau transferabil in contul bancar. 

 • Daca in urma unei achizitii cu Gift Card-ul doriti sa returnati produsele si suma achitata a fost mai mare decat cea de pe Gift Card se aplica aceiasi termeni si conditii de la "Returnarea produselor".  Diferenta va fi rambursata in LEI in contul bancar sau ramburs iar rambursarea contravalorii Gift Card-ului va returnata in contul dumneavoastra de utilizator de Gift Card, putand fi folosit codul acestuia pana la expirarea celor 12 luni.

 

9. LITIGII 

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizare acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului, orice litigiu decurgând din sau în legãturã cu acest contract, inclusiv referitor la încheierea, executarea ori desfiintarea lui, se va solutiona de instantele competente din municipiul Bucuresti. 

 

10. DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.bubumic.ro este proprietatea SC ATEMPORA LEAD SRL si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Folosirea fara acordul SC ATEMPORA LEAD SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.bubumic.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.

Problemele legate de drepturile de proprietate intelectuala, se raporteaza la urmatoarea adresa de e-mail: contact@bubumic.ro

 

11. DECLINAREA RESPONSABILITATII

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC ATEMPORA LEAD SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

 

12. GARANTII

SC ATEMPORA LEAD SRL ofera la cererea clientului, certificate de garantie si autenticitate pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si cu produsele comandate. 

In urma achizitionarii unui produs de pe site-ul nostru va asiguram toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr. 449/2003, Ordonanta Guvernului Romaniei nr. 21 / 1992, republicata). Modalitatea prin care se asigura consumatorlui garantia este inlocuirea acestuia sau restituirea de bani, in cazul in care nu mai sunt dipsonibile in stoc produsele achizitionate. Termenul de garantie este 30 de zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Raspunderea vanzatorului este asumata in conformitatea cu dispozitiile art. 14 si art. 15 din OG21/1992 republicata. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna. Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor precizate pe eticheta fiecarui produs achizitionat.

Instructiunile de intretinere precum si pictogramele cu instructiunile de curatare, intretinere si intrebuintare ale produsului dumneavoastra se gasesc pe eticheta acestuia. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatorie consultarea acestora.

 

13. CONCILIERE

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Olivia Dragnea, tel. 0726398894, e-mail contact [ at ] bubumic.ro

 

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU CONDITIILE DE  UTILIZARE/ACHIZITIONARE A SERVICIILOR SI PRODUSELOR PREZENTATE PE ACEST SITE VA RUGAM

SA NU FOLOSITI SITE-UL.

© 2016 by BUBUmic - E cool sa fii pitic