Returnarea produselor

 

Conform legislației din România puteți sã returnați produsele cumpãrate de pe BUBUmic în termen de 14 zile lucrãtoare de la data intrãrii în posesie a produselor. 

 

Returnarea produselor se poate face exclusiv de pe teritoriul României. 

 

Legislația în vigoare se aplicã persoanelor fizice. 

 

Dumneavoastrã, în calitate de client BUBUmic, aveți dreptul de a denunțã unilateral contractul la distanțã, în termen de 14 zile lucrãtoare, fãrã penalitãți și fãrã invocarea  vreunui motiv. Singurele costuri care vor cãdea în sarcina dumneavoastrã,a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. 

 

Dacã doriți sã renunțați la un produs trebuie sã ne trimiteți o înștiințare prin email la adresa contact[at]bubumic.ro  prin care renunțați la produs. 

Acesta nu poate fi trimis prin curierat sau posta romana cu optiunea "Ramburs" deoarece echipa noastra trebuie sa verifice inainte de rambursarea valorii produsului ca toate conditiile au fost indeplinite. 

  •  

  • Daca in urma unei achizitii cu Gift Card-ul doriti sa returnati produsele se aplica aceiasi termeni si conditii de la "Returnarea produselor" numai ca rambursarea contravalorii produselor va returnata in contul de Gift Card si NU in numerar sau transferabil in contul bancar. 

  • Daca in urma unei achizitii cu Gift Card-ul doriti sa returnati produsele si suma achitata a fost mai mare decat cea de pe Gift Card se aplica aceiasi termeni si conditii de la "Returnarea produselor".  Diferenta va fi rambursata in LEI in contul bancar sau ramburs iar rambursarea contravalorii Gift Card-ului va returnata in contul dumneavoastra de utilizator de Gift Card, putand fi folosit codul acestuia pana la expirarea celor 12 luni.

  Rambursarea valorii unui produs se face atunci când urmãtoarele condiții au fost îndeplinite în totalitate:

  • produsele nu trebuie sã fi fost folosite, purtate, spãlate sau deteriorate;

  • eticheta de identificare trebuie sã fie încã atașatã produselor, acestea sã fie neutilizate, în ambalajul original, și cu toate documentele originale.

 

Dacã aceste aspecte sunt respectate, veți fi anunțat prin e-mail cã rambursarea a fost acceptatã. Rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de 14 de zile de la anuntarea deciziei de retragere. Timpul de rambursare poate depinde acolo unde este cazul de politicile companiei unde aveți cardul de credit sau cardul de debit, dar nu va depaƒsi 14 de zile de la data returnarii. Contravaloarea rambursului se va face prin aceeasi metoda prin care s-a efectuat plata. Exceptii:

  • Modalitatea de plata poate fi schimbata daca si consumatorul este de acord

  • Daca s-a folosit alta livrare decat cea standard nu mai trebuie rambursata

  • Magazinul www.bubumic.ro poate amana rambursarea pana primeste confirmarea ca au fost trimise produsele sau le-a primit.

Dacã produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare și nu poate fi vândut ca și produs nou ne rezervãm dreptul de a percepe o taxã pentru a acoperi diferența de preț dintre un produs nou și un produs deja utilizat sau, în cazul în care este într-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui, ne rezervãm dreptul de a refuza produsul

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

 

Pentru orice detalii sau neclaritãți privind returnarea produselor va rugãm sã ne contactați prin e-mail la contact[at]bubumic.ro sau de luni pânã vineri între orele 08.00-18.00 la numãrul de telefon 0732.998.243

 

Click aici pentru un formular de retur.

 

© 2016 by BUBUmic - E cool sa fii pitic