Politica de confidentialitate 

 

Siteul www.bubumic.ro este  înregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 31260.

 

Magazinul www.bubumic.ro  colecteazã date cu caracter personal, numai cu acordul clientului pentru confirmarea comenzilor, pentru a expedia produsele  și a trimite facturile aferente, pentru rezolvarea eventualelor nelãmuriri sau nemulțumiri, pentru anularea comenzilor,în scop statistic cât și pentru trimiterea de newslettere și a oricãror notificãri în format electronic precum și mesaje scrise ( SMS) ​.

În momentul creãrii contului, clientul își exprimã consimțãmântul ca magazinul www.bubumic.ro sã colecteze și sã adminstreze datele acestuia cu caracter personal, în condițiile și cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. 
  
Oricare client are dreptul de a obține de la compania noastrã, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului cã datele care îl privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Totodatã, orice client are dreptul de a obține de la compania noastrã, printr-o cerere scrisã, semnatã și datatã, în mod gratuit:

  • dupã caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a cãror prelucrare nu este conformã legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

  • dupã caz, transformarea în date anonime a datelor a cãror prelucrare nu este conformã legii;

 

Mai multe despre Autoritatea Nationala de Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal aici:

 http://www.dataprotection.ro

Ce tip de informatii cu caracter personal colectam:

informatii necesare pentru crearea unui cont : adresa de email, numele si prenumele

informatii necesare pentru plasarea unei comenzi: aresa de email, numele, prenumele, adresa pentru livrare , un numar de telefon pentru a fi contactati de catre firma de curierat.

utilizatorii magazinului nostru online pot oricand sa se dezboneze de la newsletterul nostru prin optiunea "Dezabonare" prezenta la sfarsitul fiecarui email de natura publicitara primit de la noi.

Cum colectam date cu caracter personal?

- direct, prin informatiile necesare plasarii unei comenzi

- unele informatii sunt stocate automat atunci cand folositi magazinul nostru online ( cookies)

- prin intermediul unei parti terte - precum procesatorul de plati

 

Informatiile cu caracter personal pe care le primim de la dumneavoastra le folosim:

- pentru a va furniza serviciile noastre;

- pentru a comunica cu dumneavoastra - atat in scopuri publicitare, cat si pentru a va informa cu privire la statusul comenzii dumneavoastra.

- pentru concursuri si sondaje;

- pentru promotii personalizate ;

Drepturile dumneavoastra:

Aveti dreptul de a accesa, schimba sau a sterge informatiile cu caracter personal pe care ni le furnizati. Acest lucru este posibil fie din contul dumneavoastra, fie printr-o cerere scrisa la adresa contact@bubumic.ro in care sa specificati actiunea dorita.

© 2016 by BUBUmic - E cool sa fii pitic